Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Heartthrob

Heartthrob

01/01/2018 | Flixfilm

Se Heartthrob på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Romance, Thriller
Instruktør: Chris Sivertson
Skuespillere: Aubrey Peeples, Keir Gilchrist, Peter Facinelli, Jimmy Bennett
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: En genert, klog dreng og en populær pige bliver forelskede, men efterhånden som deres bånd bliver stærkere, begynder hans tiltrækning at tage en mørk drejning.


Se Heartthrob på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHeartthrob havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Heartthrob ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Heartthrob herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Heartthrob er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heartthrob stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar