Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Heartthrob

Heartthrob

01/01/2018 | Flixfilm

Se Heartthrob på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Romance, Thriller
Instruktør: Chris Sivertson
Skuespillere: Aubrey Peeples, Keir Gilchrist, Peter Facinelli
Spilletid: 86 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En genert, klog dreng og en populær pige bliver forelskede, men efterhånden som deres bånd bliver stærkere, begynder hans tiltrækning at tage en mørk drejning.

Heartthrob havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Heartthrob på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Heartthrob ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heartthrob stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Heartthrob, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Heartthrob er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar