Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Heat

01/10/2021 | Flixfilm

Se Heat på Netflix

Produktionsår: 1995
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Michael Mann
Skuespillere: Al Pacino, Robert De Niro, Val Kilmer
Spilletid: 170 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 8.2

Handling: En politibetjent og en tyv står over for hinanden, og finder ud af, at de har brug for hinanden, og at grænsen mellem betjent og forbryder ikke altid er klart defineret.

Heat havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Heat på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Heat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Heat, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Heat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar