Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Heat

01/11/2014 | Flixfilm

Se Heat på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Michael Mann
Skuespillere: Al Pacino, Robert De Niro, Val Kilmer, Jon Voight
Spilletid: 170 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: En politibetjent og en tyv står over for hinanden, og finder ud af, at de har brug for hinanden, og at grænsen mellem betjent og forbryder ikke altid er klart defineret.


Se Heat på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHeat havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Heat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Heat herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Heat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar