Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Heatwave

Heatwave

21/06/2023 | Flixfilm

Heatwave på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Thriller
Instruktion: Ernie Barbarash
Skuespillere: Kat Graham, Merritt Patterson, Sebastian Roché
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Claire har både et nyt job og en spirende romance, men hendes liv tager en drejning, da hun møder sin chefs hustru – og bliver fanget i en storm af bedrag.Se Heatwave på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Heatwave havde premiere på Netflix Danmark den 21. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Heatwave på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Heatwave ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heatwave stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Heatwave, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Heatwave er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar