Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Heaven

01/11/2014 | Flixfilm

Se Heaven på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Crime, Drama, Romance, Thriller
Instruktør: Tom Tykwer
Skuespillere: Cate Blanchett, Giovanni Ribisi, Remo Girone, Stefania Rocca
Spilletid: 97 min
Land: UK, France, Italy, Germany, USA
Sprog: Italian, English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: En kvinde tager loven i sine egne hænder, fordi hun er skuffet over ordensmagtens sløsede efterforskning af hendes mands narkorelaterede død.


Se Heaven på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHeaven havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Heaven ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Heaven herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Heaven er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heaven stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar