Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Heavenly Bites: Mexico

Heavenly Bites: Mexico

19/01/2022 | Flixfilm

Heavenly Bites: Mexico på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Bill Rogers, Andrew Danish, Guillermo Villegas
Spilletid: N/A
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Velkommen til et overflødighedshorn af mad, et visuelt digt til mexicanske madelskereres opfindsomhed og de spændende og lækre smage, der er mavepinen værd.Se Heavenly Bites: Mexico på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Heavenly Bites: Mexico (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Heavenly Bites: Mexico på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Heavenly Bites: Mexico (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heavenly Bites: Mexico (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Heavenly Bites: Mexico, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Heavenly Bites: Mexico er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar