Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Heavens Above!

Heavens Above!

01/01/2022 | Flixfilm

Heavens Above! på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktion: Srdjan Dragojevic
Skuespillere: Goran Navojec, Ksenija Marinkovic, Natasa Markovic
Spilletid: 120 min
Land: Serbia, Germany, North Macedonia, Slovenia, Croatia, Montenegro, Bosnia and Herzegovina
Sprog: Serbian
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En præst, der insisterer på at behandle rige og fattige ens, kommer ubevidst til at ryste byens sociale hierarki og gøre alle rasende.

Heavens Above! havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Heavens Above! på YouTube.Se Heavens Above! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Heavens Above! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heavens Above! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Heavens Above!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Heavens Above! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar