Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Heavy Metal

Heavy Metal

01/05/2019 | Flixfilm

Heavy Metal på Netflix

Produktionsår: 1981
Genre: Animation, Adventure, Fantasy
Instruktion: Gerald Potterton, John Bruno, John Halas
Skuespillere: Richard Romanus, John Candy, Joe Flaherty
Spilletid: 86 min
Land: Canada, United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Denne animerede fantasi er en kultklassiker med et dundrende metalsoundtrack, som handler om en truende meteorit, der menes at være roden til alt ondt.

Heavy Metal havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Heavy Metal på YouTube.Se Heavy Metal på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Heavy Metal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heavy Metal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Heavy Metal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Heavy Metal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar