Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Heavy Metal

31/03/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 1981
Genre: Animation, Adventure, Fantasy
Instruktør: Gerald Potterton, John Bruno, John Halas, Julian Harris, Jimmy T. Murakami, Barrie Nelson, Paul Sabella, Jack Stokes, Pino Van Lamsweerde, Harold Whitaker
Skuespillere: Don Francks, Caroline Semple, Richard Romanus, Susan Roman
Spilletid: 86 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.7

Resumé: Denne animerede fantasi er en kultklassiker med et dundrende metalsoundtrack, som handler om en truende meteorit, der menes at være roden til alt ondt.


Se Heavy Metal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Heavy Metal havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Heavy Metal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Heavy Metal herunder:Fra premieredatoen (31. marts, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Heavy Metal er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Heavy Metal stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar