Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Heavy Metal

Heavy Metal

01/05/2019 | Ingen kommentarer

Se Heavy Metal på Netflix

Indspilningsår: 1981
Genre: Animation, Adventure, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Gerald Potterton, John Bruno, John Halas, Julian Harris, Jimmy T. Murakami, Barrie Nelson, Paul Sabella, Jack Stokes, Pino Van Lamsweerde, Harold Whitaker
Skuespillere: Don Francks, Caroline Semple, Richard Romanus, Susan Roman
Spilletid: 86 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Denne animerede fantasi er en kultklassiker med et dundrende metalsoundtrack, som handler om en truende meteorit, der menes at være roden til alt ondt.


Se Heavy Metal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Heavy Metal havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Heavy Metal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Heavy Metal herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Heavy Metal er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heavy Metal stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar