Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Heavy Weights

Heavy Weights

08/11/2017 | Flixfilm

Se Heavy Weights på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En sommerlejr for overvægtige drenge bliver overtaget af en tyrannisk fitnessguru, der sætter børnene på en hård diæt, som går for vidt.


Se Heavy Weights på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHeavy Weights (Sværvægterne) havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Heavy Weights (Sværvægterne) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Heavy Weights herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Heavy Weights (Sværvægterne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heavy Weights stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar