Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hector and the Search for Happiness

Hector and the Search for Happiness

01/01/2016 | Flixfilm

Se Hector and the Search for Happiness på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktør: Peter Chelsom
Skuespillere: Simon Pegg, Rosamund Pike, Tracy Ann Oberman, Jean Reno
Spilletid: 114 min
Land: Germany, Canada, UK, South Africa, USA
Sprog: English, French, German
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Hector keder sig lidt i sit job som psykiater, så han efterlader alt og rejser verden rundt i jagten på ægte lykke.

Hector and the Search for Happiness havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hector and the Search for Happiness på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hector and the Search for Happiness ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hector and the Search for Happiness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hector and the Search for Happiness, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hector and the Search for Happiness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar