Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hector

01/09/2016 | Flixfilm

Se Hector på Netflix

Indspilningsår: 1987
Genre: Comedy
Instruktør: Stijn Coninx
Skuespillere: Urbanus, Sylvia Millecam, Frank Aendenboom, Herbert Flack
Spilletid: 90 min
Land: Belgium
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: På vej til London til en årlig julesammenkomst med vennerne forsøger den hjemløse skotte, Hector, at skabe forbindelse til den familie, som han har forladt.


Se Hector på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHector havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hector ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hector herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hector er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hector stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar