Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hector

01/09/2016 | Flixfilm

Hector på Netflix

Produktionsår: 1987
Genre: Comedy
Instruktion: Stijn Coninx
Skuespillere: Urbanus, Sylvia Millecam, Frank Aendenboom
Spilletid: 95 min
Land: Belgium
Sprog: Flemish, Dutch
IMDb-karakter: 6.9

Handling: På vej til London til en årlig julesammenkomst med vennerne forsøger den hjemløse skotte, Hector, at skabe forbindelse til den familie, som han har forladt.

Hector havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hector på YouTube.Se Hector på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hector ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hector stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hector, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hector er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar