Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Heidi

01/10/2018 | Flixfilm

Se Heidi på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Adventure, Drama, Family
Instruktør: Alain Gsponer
Skuespillere: Anuk Steffen, Anna Schinz, Lilian Naef, Bruno Ganz
Spilletid: 111 min
Land: Germany, Switzerland, South Africa
Sprog: German, Swiss German, Afrikaans
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: En ung forældreløs bliver sendt ud for at bo sammen med sin bedstefar i bjergene, hvor hun opdager vidundere og eventyr overalt.


Se Heidi på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHeidi (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Heidi (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Heidi herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Heidi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heidi (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar