Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Heirs to the Land

Heirs to the Land

15/04/2022 | Flixfilm

Heirs to the Land på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Yon González, Elena Rivera, Jesús Carroza
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Den unge og ressourcestærke Hugo Llor forsøger at skabe sig et navn i Barcelona i det 14. århundrede. Samtidig må han prøve at holde det løfte, han gav familien Estanyol.

Heirs to the Land (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Heirs to the Land på YouTube.Se Heirs to the Land på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Heirs to the Land (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heirs to the Land (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Heirs to the Land, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Heirs to the Land er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar