Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Heist

14/07/2021 | Flixfilm

Heist på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Documentary, Crime, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: William Guirola, Emree Franklin, Kate Watson
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Millioner i stjålne kontanter. Fin bourbon, der er forsvundet. Se almindelige mennesker, der næsten slipper af sted med store kup i denne serie om virkelige forbrydelser.

Heist (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Heist på YouTube.Se Heist på NetflixAnmeldelse: Heist - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Heist (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heist (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Heist, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Heist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar