Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Heist

01/10/2017 | Flixfilm

Se Heist på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Scott Mann
Skuespillere: Robert De Niro, Jeffrey Dean Morgan, Dave Bautista, Kate Bosworth
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: En ruineret kasinoansat, der er desperat på grund af sin datters lægeregninger, planlægger et røveri med en lyssky medskyldig. Da det går galt, kaprer de en bus.


Se Heist på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHeist havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Heist ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Heist herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Heist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heist stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar