Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hei$t: The Great Robbery of Brazil’s Central Bank

Hei$t: The Great Robbery of Brazil’s Central Bank

16/03/2022 | Flixfilm

Hei$t: The Great Robbery of Brazil’s Central Bank på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I 2005 i Fortaleza, Brasilien graver nogle tyve sig ind i en bankboks og stjæler over 160 millioner reais. Denne dokuserie udforsker det spektakulære, historiske kup.

Hei$t: The Great Robbery of Brazil’s Central Bank (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hei$t: The Great Robbery of Brazil’s Central Bank på YouTube.Se Hei$t: The Great Robbery of Brazil’s Central Bank på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hei$t: The Great Robbery of Brazil’s Central Bank (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hei$t: The Great Robbery of Brazil’s Central Bank (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hei$t: The Great Robbery of Brazil’s Central Bank, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hei$t: The Great Robbery of Brazil’s Central Bank er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar