Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Heksen bestaan niet

Heksen bestaan niet

07/04/2022 | Flixfilm

Heksen bestaan niet på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en af de fem stjernehekse afviser deres fælles pligt til at beskytte verden mod ondskab, må de andre i gang med at rekruttere hendes afløser.

Heksen bestaan niet havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Heksen bestaan niet på YouTube.Se Heksen bestaan niet på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Heksen bestaan niet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Heksen bestaan niet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Heksen bestaan niet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Heksen bestaan niet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar