Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Hekseserien ‘Chilling Adventures of Sabrina’ er snart tilbage på Netflix

Hekseserien ‘Chilling Adventures of Sabrina’ er snart tilbage på Netflix

21/03/2019 | Flixfilm

Chilling Adventures of Sabrina del 2 netflix danmarkDen originale hekseserie ‘Chilling Adventures of Sabrina’ er tilbage på Netflix med helt nye afsnit den 5. april.

Streamingtjenesten har endvidere offentliggjort en trailer, som kan ses nederst i artikelen.

Der er ikke tale om sæson 2 af ‘Chilling Adventures of Sabrina’, men del 2 af første sæson. Netflix har dermed valgt, at dele hele sæson 1 op i to dele.

Om del 2 skriver Netflix;

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er en ondskabsfuld verden, og Sabrina brygger på ballade. Efter at have sat sin underskrift i Bæstets Bog kæmper Sabrina med at finde balancen mellem sin plads i de dødeliges verden og sin nye, mørke side. Nye udfordringer venter i del 2, ikke mindst valget mellem den velkendte dødelige Harvey Kinkle og den sexede troldmand Nicholas Scratch. Hun har godt nok skrevet kontrakt med Mørkets Fyrste, men det betyder ikke, at hun ikke er villig til selv at slippe helvede løs.

‘Chilling Adventures of Sabrina’ er baseret på ‘Sabrina Skolens Heks’ og er fyldt med gys, uforklarlige events og naturligvis heksekunst.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Good Nurse'

Serien har i øvrigt været en så store succes for streamingtjenesten, at en ny sæson allerede er i produktion. Sæson 2, som er på 16 episoder, forventes at få premiere sidst på året. Den nye sæson vil øvrigt også blive delt op i to afdelinger, som det er tilfældet med sæson 1.

Manuskriptet er skrevet af Roberto Aguirre-Sacasa, og rollen som Sabrina spilles af den 18-årige Kiernan Shipka, som vi kender fra ‘Mad Men’ hvor hun er Don Drapers datter Sally gennem syv sæsoner.

Se ‘Chilling Adventures of Sabrina‘ på Netflix Danmark. Se del 2 fra den 5. april.1 kommentar til Hekseserien ‘Chilling Adventures of Sabrina’ er snart tilbage på Netflix

  1. ocean king enterprises - kl. 21:57, 25-03-2019:

    Keno is counted as one of the easiest games which you might ever hit upon. It is a card strategy game
    you can even offer play the conventional 75 ball bingo as
    well as the 90 ball bingo. And quite popular casino game is blackjack. http://www.serbiancafe.com/lat/diskusije/new/redirect.php?url=http://Ntc33.fun/index.php/other-games/play8oy

Skriv kommentar