Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Hele ‘The Office’ (U.S.) kommer på Netflix

Hele ‘The Office’ (U.S.) kommer på Netflix

16/12/2020 | Flixfilm

the office netflix danmarkForleden kunne vi afsløre, at alle 236 afsnit af den populære amerikanske sitcom ‘Friends’ forlader Netflix Danmark til nytår, men nu kan streamingtjenesten meddele, at de er klar med en ny bingeværdige komedieserie.

Alle 201 episoder af den amerikanske udgave af ‘The Office’ får nemlig premiere i januar.

Det bekræfter Netflix i en pressemeddelelse.

Komedieserien udspiller sig i og omkring papirfirmaet Dunder Mifflin Paper Company i Scranton, Pennsylvania og den stille desperation hos de stakler, der arbejder i dette socialt kvælende miljø under ledelse af den selvbedrageriske afdelingschef Michael Scott, der er så forhippet på, at folk skal holde af ham, at han lægger sig ud med Gud og hver mand med sin naragtige adfærd.

Han er fuldstændig overbevist om, at hans ansatte elsker ham for hans afslappede facon, så Michael kan slet ikke se, at han foragtes af alle.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 7 – 2024)

Artiklen fortsætter under annoncen

I rollen som Michael Scott ses komikeren Steve Carell, som få følgeskab på kontoret af Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer og B. J. Novak.

Serien blev vist på amerikansk tv fra 2005 til 2013 og de 9 sæsoner har vundet et hav af priser.

Netflix afslører ikke den eksakte premieredato på ‘The Office’, men ifølge Flixfilms oplysninger skulle hele serien være klar til streaming fra den 1. januar 2021.
Skriv kommentar