Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Helena Bergströms ‘Dancing Queens’ har fået premieredato

Helena Bergströms ‘Dancing Queens’ har fået premieredato

22/04/2021 | Flixfilm

Dancing Queens 320210415 4765 1t8j382I september 2020 kunne Netflix bekræfte, at den anerkendte skuespillerinde og instruktør Helena Bergström skulle instruere Netflix-filmen ‘Dancing Queens’ – et livsbekræftende drama om at turde omfavne det uforudsigelige og være åben overfor kærlighed og venskab, uanset hvordan det opstår.

Nu er filmen imidlertid blevet færdig og klar til at få premiere på streamingtjenesten.

‘Dancing Queens’ har premiere på den 3. juni og nederst i artiklen kan du finde en teaser-trailer.

Historiens omdrejningspunkt er Dylan Pettersson (Molly Nutley) – en 23-årig pige fra en lille ø i Bohuslän-øhavet med store danseambitioner. Da hun bliver overtalt til at gøre rent på drag-klubben Queens, der kæmper for sin overlevelse, opdager klubbens stjernedanser og koreograf (Fredrik Quinones) ved et tilfælde Dylans talent. Hun er desperat for at være med i showet, men hun er en pige, og det er et dragshow. Men hvor der er vilje, er der vej.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete film på Netflix lige nu

Artiklen fortsætter under annoncen

I filmen medvirker Molly Nutley, Marie Göranzon, Claes Malmberg, Christopher Wollter, Rakel Wärmländer, Ann Westin, Max Ulveson, Mattias Nordkvist, Razmus Nyström, André Christenson, Emil Almén, Fredrik Robertsson, Robert Fux, Louie Indriana, Dominika Peczynski og Fredrik Quinones, der gør sin skuespillerdebut og ligeledes er filmens koreograf.

Stream ‘Dancing Queens’ på Netflix Danmark fra den 3. juni 2021.Skriv kommentar