Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Helena Bonham Carter overtager tronen i ‘The Crown’

Helena Bonham Carter overtager tronen i ‘The Crown’

09/01/2018 | Flixfilm

Den engelske skuespillerinde Helena Bonham Carter (‘Sweeney Todd’, ‘Alice in Wonderland’, ‘Dark Shadows’) er udset til at spilles Prinsesse Margaret i de nye sæsoner af Netflix-serien ‘The Crown’.

Det skriver flere amerikanske medier, heriblandt Deadline.

Serien ‘The Crown’ træder i næste og tredje sæson ind i en ny tidsperiode, hvilket kræver at skuespillerne ser ældre ud. Derfor er Helena Bonham Carter (billedet) blevet tilbudt rollen som Prinsesse Margaret, der i de to første sæsoner er blevet spillet af Vanessa Kirby.

Også rollen som Dronning Elizabeth vil blive besat af en anden i den kommende tredje og fjerde sæson. Her annoncerede Netflix sidste år, at Claire Foy skiftes ud med Olivia Colman (‘The Lobster’, ‘Broadchurch’).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skaberen af ‘The Crown’, Peter Morgan, udtalte allerede ved premieren af første sæson, at intentionen var at skifte skuespillerne ud i de kommende sæsoner således de bedre portrættere karakterne eftersom de bliver ældre.

LÆS OGSÅ   Tennis, golf, cykling, rugby og fodbold på Netflix

‘The Crown’ sæson 2 havde premiere på Netflix den 8. december og omhandler den skrøbelige tid som begyndte efter Anden Verdenskrig og starter således med at Hendes Majestæts væbnede styrker kæmper en ulovlig krig i Ægypten og slutter med premierministeren Harold Macmillans fald efter en ødelæggende skandale.

Læs vores anmeldelse af sæson 2 her; ‘The Crown’ anmeldelse.

Der forventes, at komme i alt seks sæsoner af ‘The Crown’, og sæson 3 skulle lande på Netflix til december 2018.

Se ‘The Crown‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar