Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Helix

31/03/2017 | Flixfilm

Se Helix på Netflix

Indspilningsår: 2014–2015
Genre: Drama, Horror, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Billy Campbell, Kyra Zagorsky, Mark Ghanimé, Jordan Hayes
Spilletid: 40 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Under efterforskningen af et muligt smitteudbrud på en forskningsstation i Antarktis, opdager nogle forskere en ny virus, der potentielt kan dræbe hele menneskeheden.


Se Helix på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHelix (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Helix (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Helix herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Helix er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Helix (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar