Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hell and Back Again

Hell and Back Again

01/04/2014 | Flixfilm

Se Hell and Back Again på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary, Action, History, War
Instruktør: Danfung Dennis
Skuespillere: Nathan Harris, Ashley Harris, The Marines of Echo Company, Christian Cabaniss
Spilletid: 88 min
Land: USA, UK, Afghanistan
Sprog: English, Pushto, Dari
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Denne fængslende dokumentar undersøger effekten af krig på en såret veteran, der kæmper med at tilpasse sig det civile liv.


Se Hell and Back Again på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHell and Back Again havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hell and Back Again ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hell and Back Again herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hell and Back Again er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hell and Back Again stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar