Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hell and Back

Hell and Back

05/03/2016 | Flixfilm

Se Hell and Back på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Fantasy
Instruktør: Tom Gianas, Ross Shuman
Skuespillere: Nick Swardson, Mila Kunis, Bob Odenkirk, T.J. Miller
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Da tre blodsbrødre bryder deres ed, ryger den ene i Helvede, og de to andre må så redde ham fra beboerne i underverdenen.


Se Hell and Back på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHell and Back havde premiere på Netflix Danmark den 5. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hell and Back ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hell and Back herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hell and Back er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hell and Back stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar