Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hell on Wheels

Hell on Wheels

01/07/2014 | Flixfilm

Se Hell on Wheels på Netflix

Indspilningsår: 2011–2016
Genre: Drama, Western
Instruktør: N/A
Skuespillere: Anson Mount, Colm Meaney, Robin McLeavy, Phil Burke
Spilletid: 42 min
Land: Canada, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Den tidligere sydstatssoldat Cullen Bohannon drager ud for at finde sin hustrus morder i tiden efter borgerkrigen, hvor Amerika kæmper for at genopbygge sin identitet.


Se Hell on Wheels på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHell on Wheels havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hell on Wheels ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hell on Wheels herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hell on Wheels er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hell on Wheels stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Hell on Wheels

  1. Isa - kl. 21:33, 28-01-2014:

    Hej, vil sæson 2 og 3 komme ind også?

    Skriv kommentar