Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hellboy II: The Golden Army

Hellboy II: The Golden Army

01/01/2020 | Flixfilm

Se Hellboy II: The Golden Army på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Horror, Sci-Fi
Instruktør: Guillermo del Toro
Skuespillere: Ron Perlman, Selma Blair, Doug Jones, John Alexander
Spilletid: 120 min
Land: USA, Germany, Hungary
Sprog: English, Scottish Gaelic, German
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Identiteterne for Hellboy, Liz Sherman og Abe Sapien bliver afsløret, da de står over for en ny trussel: Den Gyldne Hær forbereder et angreb.

Hellboy II: The Golden Army havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hellboy II: The Golden Army på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hellboy II: The Golden Army ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hellboy II: The Golden Army stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hellboy II: The Golden Army, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hellboy II: The Golden Army er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar