Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hellboy II: The Golden Army

Hellboy II: The Golden Army

01/01/2020 | Flixfilm

Hellboy II: The Golden Army på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: Guillermo del Toro
Skuespillere: Ron Perlman, Selma Blair, Doug Jones
Spilletid: 120 min
Land: United States, Germany, Hungary
Sprog: English, Gaelic, German
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Identiteterne for Hellboy, Liz Sherman og Abe Sapien bliver afsløret, da de står over for en ny trussel: Den Gyldne Hær forbereder et angreb.

Hellboy II: The Golden Army havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hellboy II: The Golden Army på YouTube.Se Hellboy II: The Golden Army på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hellboy II: The Golden Army ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hellboy II: The Golden Army stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hellboy II: The Golden Army, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hellboy II: The Golden Army er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar