Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hellboy

02/05/2019 | Flixfilm

Se Hellboy på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Fantasy, Horror
Instruktør: Guillermo del Toro
Skuespillere: Ron Perlman, John Hurt, Selma Blair, Rupert Evans
Spilletid: 122 min
Land: USA
Sprog: English, Russian, German, Latin
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Denne hæsblæsende actionfilm fortæller den mørke historie om en karismatisk dæmon, som nazisterne har sat på Jorden for at terrorisere resten af verden.

Hellboy havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hellboy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hellboy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hellboy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hellboy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hellboy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar