Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hellhole

26/10/2022 | Flixfilm

Hellhole på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Horror
Instruktion: Bartosz M. Kowalski
Skuespillere: Piotr Zurawski, Olaf Lubaszenko, Sebastian Stankiewicz
Spilletid: 91 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 5.6

Handling: I 1987 infiltrerer en politibetjent, der efterforsker mystiske forsvindinger, et fjerntliggende kloster i Polen – og opdager en mørk sandhed om dets gejstlighed.

Hellhole (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hellhole på YouTube.Se Hellhole på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hellhole (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hellhole (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hellhole, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hellhole er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar