Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hello, Goodbye, and Everything in Between

Hello, Goodbye, and Everything in Between

06/07/2022 | Flixfilm

Hello, Goodbye, and Everything in Between på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Michael Lewen
Skuespillere: Jordan Fisher, Talia Ryder, Ayo Edebiri
Spilletid: 82 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Handling: Clare og Aidan laver en aftale om at slå op inden college – ingen fortrydelse, ingen hjertesorger. Men vil deres afskedsdate være en sidste chance for kærlighed?

Hello, Goodbye, and Everything in Between havde premiere på Netflix Danmark den 6. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hello, Goodbye, and Everything in Between på YouTube.Se Hello, Goodbye, and Everything in Between på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hello, Goodbye, and Everything in Between ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hello, Goodbye, and Everything in Between stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hello, Goodbye, and Everything in Between, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hello, Goodbye, and Everything in Between er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar