Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hello I Am David!

Hello I Am David!

30/08/2016 | Flixfilm

Hello I Am David! på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktion: Cosima Lange
Skuespillere: David Helfgott, Gillian Helfgott, Matthias Foremny
Spilletid: 105 min
Land: Germany, Austria, Sweden
Sprog: German
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Denne film følger den berømte pianist David Helfgott på turné og fejrer hans musik, sære personlighed og forholdet til hans elskede kone, Gillian.

Hello I Am David! havde premiere på Netflix Danmark den 30. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hello I Am David! på YouTube.Se Hello I Am David! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hello I Am David! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hello I Am David! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hello I Am David!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hello I Am David! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar