Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hello Kitty Flanagan

Hello Kitty Flanagan

15/04/2015 | Flixfilm

Se Hello Kitty Flanagan på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy
Instruktør: Jim Hare
Skuespillere: Kitty Flanagan
Spilletid: N/A
Land: Australia
Sprog: English, English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Komikeren Kitty Flanagan besvarer alle livets brændende spørgsmål, som f.eks. "Hvad er der galt med teenagere?" og "Bør kabaret forbydes?".


Se Hello Kitty Flanagan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHello Kitty Flanagan havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hello Kitty Flanagan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hello Kitty Flanagan herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hello Kitty Flanagan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hello Kitty Flanagan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar