Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hello Kitty Flanagan

Hello Kitty Flanagan

15/04/2015 | Flixfilm

Hello Kitty Flanagan på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy
Instruktion: Jim Hare
Skuespillere: Kitty Flanagan
Spilletid: 84 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Komikeren Kitty Flanagan besvarer alle livets brændende spørgsmål, som f.eks. "Hvad er der galt med teenagere?" og "Bør kabaret forbydes?".

Hello Kitty Flanagan havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hello Kitty Flanagan på YouTube.Se Hello Kitty Flanagan på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hello Kitty Flanagan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hello Kitty Flanagan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hello Kitty Flanagan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hello Kitty Flanagan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar