Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hello, My Name Is Doris

Hello, My Name Is Doris

01/09/2021 | Flixfilm

Hello, My Name Is Doris på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Michael Showalter
Skuespillere: Sally Field, Max Greenfield, Tyne Daly
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Den tilbageholdende, 60-årige Doris tager et selvhjælpskursus efter sin mors død. Her bliver hun inspireret til at være mere åben og gå efter en meget yngre kollega.Se Hello, My Name Is Doris på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Hello, My Name Is Doris havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hello, My Name Is Doris på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Hello, My Name Is Doris ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hello, My Name Is Doris stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hello, My Name Is Doris, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hello, My Name Is Doris er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar