Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hello, My Name Is Doris

Hello, My Name Is Doris

27/03/2018 | Flixfilm

Se Hello, My Name Is Doris på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Michael Showalter
Skuespillere: Sally Field, Edmund Lupinski, Norma Michaels, Stephen Root
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Den tilbageholdende, 60-årige Doris tager et selvhjælpskursus efter sin mors død. Her bliver hun inspireret til at være mere åben og gå efter en meget yngre kollega.


Se Hello, My Name Is Doris på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHello, My Name Is Doris havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hello, My Name Is Doris ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hello, My Name Is Doris herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hello, My Name Is Doris er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hello, My Name Is Doris stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar