Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hello, My Twenties!

Hello, My Twenties!

19/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Hello, My Twenties! på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Fem kvindelige collegestuderende med forskellige personligheder, mål i livet og smag med hensyn til mænd kommer til at dele hjem i et hus ved navn Belle Epoque.


Se Hello, My Twenties! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hello, My Twenties! (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 19. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hello, My Twenties! (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hello, My Twenties! herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hello, My Twenties! er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hello, My Twenties! (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar