Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hello Ninja

Hello Ninja

19/01/2021 | Flixfilm

Se Hello Ninja på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Lukas Engel, Mayumi Yoshida, Jay Britton
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Vennerne Wesley og Georgie og deres fjollede makker, katten Pretzel, forvandler sig til ninjaer og træder ind i en magisk verden, hvor de løser alle problemer.

Hello Ninja (Hej Ninja) (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 19. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hello Ninja på YouTube.Se Hello Ninja på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hello Ninja (Hej Ninja) (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hello Ninja (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hello Ninja, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hello Ninja (Hej Ninja) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar