Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hello Ninja

Hello Ninja

01/11/2019 | Ingen kommentarer

Se Hello Ninja på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Adventure
Instruktør: N/A
Skuespillere: Zoey Siewert
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 8.6

Resumé: Vennerne Wesley og Georgie og deres fjollede makker, katten Pretzel, forvandler sig til ninjaer og træder ind i en magisk verden, hvor de løser alle problemer.


Se Hello Ninja på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hello Ninja (Hej Ninja) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hello Ninja (Hej Ninja) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hello Ninja herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hello Ninja (Hej Ninja) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hello Ninja (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar