Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hello Ninja

Hello Ninja

10/07/2020 | Flixfilm

Se Hello Ninja på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Adventure
Instruktør: N/A
Skuespillere: Zoey Siewert
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 8.6

Beskrivelse: Vennerne Wesley og Georgie og deres fjollede makker, katten Pretzel, forvandler sig til ninjaer og træder ind i en magisk verden, hvor de løser alle problemer.


Se Hello Ninja på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hello Ninja (Hej Ninja) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hello Ninja (Hej Ninja) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Hello Ninja:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hello Ninja (Hej Ninja) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hello Ninja (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar