Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hello, Privilege. It’s Me, Chelsea

Hello, Privilege. It’s Me, Chelsea

13/09/2019 | Flixfilm

Se Hello, Privilege. It’s Me, Chelsea på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I denne dokumentar ser Chelsea Handler på, hvad hvides privilegier har betydet for amerikansk kultur – og den måde de har begunstiget hendes eget liv og karriere på.


Se Hello, Privilege. It’s Me, Chelsea på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHello, Privilege. It’s Me, Chelsea havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hello, Privilege. It’s Me, Chelsea ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hello, Privilege. It’s Me, Chelsea herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hello, Privilege. It’s Me, Chelsea er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hello, Privilege. It’s Me, Chelsea stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar