Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hello, Privilege. It’s Me, Chelsea

Hello, Privilege. It’s Me, Chelsea

13/09/2019 | Flixfilm

Hello, Privilege. It’s Me, Chelsea på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne dokumentar ser Chelsea Handler på, hvad hvides privilegier har betydet for amerikansk kultur – og den måde de har begunstiget hendes eget liv og karriere på.Se Hello, Privilege. It’s Me, Chelsea på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Hello, Privilege. It’s Me, Chelsea havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hello, Privilege. It’s Me, Chelsea på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Hello, Privilege. It’s Me, Chelsea ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hello, Privilege. It’s Me, Chelsea stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hello, Privilege. It’s Me, Chelsea, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hello, Privilege. It’s Me, Chelsea er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar