Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hello Sister, Goodbye Life

Hello Sister, Goodbye Life

01/04/2015 | Flixfilm

Se Hello Sister, Goodbye Life på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Drama
Instruktion: Steven Robman
Skuespillere: Lacey Chabert, Sammi Hanratty, Wendie Malick, David Ramsey
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En forkælet college-studerende må skynde sig at blive voksen, da hendes far og stedmor dør, og hun bliver værge for sin lille halvsøster.

Hello Sister, Goodbye Life havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hello Sister, Goodbye Life på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hello Sister, Goodbye Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hello Sister, Goodbye Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hello Sister, Goodbye Life, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hello Sister, Goodbye Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar