Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hellraiser: Hellseeker

Hellraiser: Hellseeker

15/10/2014 | Flixfilm

Se Hellraiser: Hellseeker på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Rick Bota
Skuespillere: Dean Winters, Ashley Laurence, Doug Bradley, Rachel Hayward
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: Trevor kører galt og ender i en flod. Liget af hans kone bliver dog aldrig fundet, og han må nu kæmpe mod både mistanker og skræmmende hallucinationer.

Hellraiser: Hellseeker havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hellraiser: Hellseeker på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hellraiser: Hellseeker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hellraiser: Hellseeker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hellraiser: Hellseeker, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hellraiser: Hellseeker er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar