Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hellraiser: Hellseeker

Hellraiser: Hellseeker

15/10/2014 | Ingen kommentarer

Se Hellraiser: Hellseeker på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Rick Bota
Skuespillere: Dean Winters, Ashley Laurence, Doug Bradley, Rachel Hayward
Spilletid: 89 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Resumé: Trevor kører galt og ender i en flod. Liget af hans kone bliver dog aldrig fundet, og han må nu kæmpe mod både mistanker og skræmmende hallucinationer.


Se Hellraiser: Hellseeker på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hellraiser: Hellseeker havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hellraiser: Hellseeker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hellraiser: Hellseeker herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hellraiser: Hellseeker er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hellraiser: Hellseeker stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar