Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hell’s Kitchen

Hell’s Kitchen

27/05/2014 | Flixfilm

Se Hell’s Kitchen på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Tim Fehlbaum
Skuespillere: Lilo Baur, Marco Calamandrei, Lisa Vicari, Lars Eidinger
Spilletid: 89 min
Land: Germany, Switzerland
Sprog: German, French
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: I denne elimineringskonkurrence lader den iltre britiske stjernekok Gordon Ramsay amatørkokke kæmpe mod professionelle om et job på en toprestaurant.


Se Hell’s Kitchen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHell’s Kitchen havde premiere på Netflix Danmark den 27. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hell’s Kitchen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hell’s Kitchen herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hell’s Kitchen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hell’s Kitchen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar