Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Hemlock Grove på Netflix Danmark

Hemlock Grove på Netflix Danmark

17/04/2013 | Flixfilm

HemlockGrove_keyart_small_302Den 19. april har Netflix’ seneste satsning premiere. Det drejer sig om thiller-serien Hemlock Grove. Serien handler om de excentriske beboere i den forfaldne by Hemlock Grove og det mystiske mord på den 17-årige Brooke Bluebell. Under efterforskningen afsløreres byens uhyggelige sider, og det kommer frem til overfladen, at intet er, som det ser ud som. Hemlock Grove kan kun ses på Netflix.

Hemlock Grove er baseret på Brian McGreevys roman og har blandt andre Famke Janssen (X-Men), Bill Skarsgård (Simon & The Oaks) og Landon Liboiron (Terra Nova) i hovedrollerne. Seriens første afsnit er instrueret af gyser-instruktøren Eli Roth (Hostel, Cabin Fever). Hemlock Grove er en fascinerende, mystisk og uhyggelig thriller som ligner ingen anden serie inden for genren.

Hvert afsnit varer en time og alle 13 afsnit får premiere 19. april.

LÆS OGSÅ:   Dansk serie om dødssygeplejersken får premieredato

Se den seneste trailer til Hemlock Grove her: Link.

Artiklen fortsætter under annoncen

Andre kommende originale serier fra Netflix inkluderer anden sæson af det politiske drama House of Cards med Kevin Spacey og Robin Wright i hovedrollerne, Ricky Gervais’ komedie-drama Derek, fjerde sæson af den anmelderroste komedieserie Arrested Development, Jenji Kohans serie Orange is the New Black med Taylor Schilling, Laura Prepon og Jason Biggs i hovedrollerne og den anden sæson af Lilyhammer, der har Steven Van Zandt i hovedrollen.Skriv kommentar