Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Hemlock Grove sæson 2 har premiere til sommer

Hemlock Grove sæson 2 har premiere til sommer

14/04/2014 | Flixfilm

hemlock grove sæson 2 netflix dkAnden sæson af den Emmy-nomineret thriller-serie fra Netflix; Hemlock Grove får premiere på Netflix Danmark fredag 11. juli. Seriens sæson 2 bliver på 10 episoder, som hver har en varighed på en time. Hemlock Grove er endnu en gang blevet produceret af gyser-instruktøren Eli Roth, der tidligere har stået bag bl.a. Hostel og Cabin Fever. Serien er baseret på Brian McGreevys novelle af samme navn.

I den nye sæson af den overnaturlige triller fortsætter der med at ske uforklarlige og chokerende hændelser i den lille by. Roman kæmper med sit forhold til sin mor og sin søsters forsvinden. Samtidig er Peter flyttet ind hos Destiny og er tvunget til at få et job da han mor er væk og ikke længere kan forsørge ham. En ny pige kommer dog til byen hvilket påvirker både Roman og Peter, der begge bærer på en grufuld hemmelighed.

I Hemlock Grove medvirker Famke Janssen (X-Men), Bill Skarsgård (Simon & The Oaks), Landon Liboiron (Terra Nova) og Dougray Scott (Mission Impossible II). I den nye sæson vil man endvidere kunne se nogle nye ansigter da skuespillerne Madeline Brewer (Orange is the New Black), Madeleine Martin (Californication), Joel de la Fuente (Law & Order: SVU) og Tiio Horn (18 to Life) ligeledes er på rollelisten i Hemlock Grove sæson 2.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Why Are You Like This' - sæson 1

“Sæson 2 af Hemlock Grove er et stærkt mix af lidenskab, intriger og overnaturlige gys, der på mystisk og fascinerende vis bindes sammen,” udtaler Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix. “Jeg kan ikke vente med vise hvad vi har lavet i sæson to – den kommer til at sprænge alle forventninger. Vi garanterer, at du vil ikke se noget lignende i andre tv-serier,” tilføjer seriens producer Eli Roth.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hemlock Grove er en original serie fra Netflix og seriens første sæson havde premiere på streamingtjenesten i april 2013. Serien kan ikke ses på andre streamingtjenester end Netflix.

Hemlock Grove sæson 2 får premiere på Netflix fredag 11. juli. Se første sæson af Hemlock Grove på Netflix Danmark: Link.    Skriv kommentar