Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hemlock Grove

Hemlock Grove

23/10/2015 | Flixfilm

Se Hemlock Grove på Netflix

Indspilningsår: 2013–2015
Genre: Drama, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Famke Janssen, Bill Skarsgård, Landon Liboiron, Joel de la Fuente
Spilletid: 46 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Hemmeligheder er hverdagskost i den lille by Hemlock Grove i Pennsylvania, hvor ondskaben gemmer sig lige for øjnene af dig.


Se Hemlock Grove på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHemlock Grove havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hemlock Grove ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hemlock Grove herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hemlock Grove er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hemlock Grove stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar