Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hemlock Grove

Hemlock Grove

23/10/2015 | Flixfilm

Se Hemlock Grove på Netflix

Produktionsår: 2013–2015
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktion: N/A
Skuespillere: Famke Janssen, Bill Skarsgård, Landon Liboiron
Spilletid: 46 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Hemmeligheder er hverdagskost i den lille by Hemlock Grove i Pennsylvania, hvor ondskaben gemmer sig lige for øjnene af dig.

Hemlock Grove havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hemlock Grove på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hemlock Grove ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hemlock Grove stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hemlock Grove, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hemlock Grove er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar