Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Henning Mankell’s Wallander

Henning Mankell’s Wallander

01/01/2020 | Flixfilm

Se Henning Mankell’s Wallander på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Documentary
Instruktør: David Spaeth
Skuespillere: N/A
Spilletid: 60 min
Land: Germany
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Den tænksomme politimand Kurt Wallander lægger en intens besættelse og et skarpt intellekt i de mordsager, han løser i denne mørke krimiserie.


Se Henning Mankell’s Wallander på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Henning Mankell’s Wallander (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Henning Mankell’s Wallander (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Henning Mankell’s Wallander:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Henning Mankell’s Wallander er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Henning Mankell’s Wallander (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Henning Mankell’s Wallander

  1. Wallander - kl. 15:01, 01-01-2020:

    Den er sgu da svensk og ikke tysk?

    Skriv kommentar