Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wallander

Wallander

10/02/2015 | Flixfilm

Wallander på Netflix

Produktionsår: 2008–2016
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kenneth Branagh, Richard McCabe, Jeany Spark
Spilletid: 90 min
Land: United Kingdom, Sweden, Germany, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Den tænksomme politimand Kurt Wallander lægger en intens besættelse og et skarpt intellekt i de mordsager, han løser i denne mørke krimiserie.

Wallander havde premiere på Netflix Danmark den 10. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wallander på YouTube.Se Wallander på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Wallander ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wallander stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wallander, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wallander er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar