Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nicholas Hoult sendes i krig i Netflix-filmen ‘Sand Castle’

Nicholas Hoult sendes i krig i Netflix-filmen ‘Sand Castle’

07/03/2017 | Flixfilm

Produktionen kører for fuld damp hos Netflix og streamingtjenesten har således smidt et utal af trailers for kommende film på gaden de seneste dage.

Det nyeste skud på stammen er krigsfilmen ‘Sand Castle’ med Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road), Henry Cavill (Man of Steel), og Logan Marshall-Green (Spider-Man: Homecoming) på rollelisten.

Se traileren til ‘Sand Castle’ nedenfor.

Filmen følger en gruppe amerikanske soldater, som er udstationeret til Irak i 2003, hvor de oplever varmen og rædslen ved at være i krig, da de sendes ud på en mission for at reparere en vandpumpe, som blev ødelagt ved amerikanske bombninger. Her kommer de tæt på de lokale og bliver bevidste om de sande omkostninger ved krig.

LÆS OGSÅ   'Blockbuster' lukker

Artiklen fortsætter under annoncen

Filmen er instrueret af brasilianeren Fernando Coimbra (A Wolf at the Door), som også instruerede et par afsnit i den første sæson af Netflix-serien ‘Narcos’.

Foruden ‘Sand Castle’ har Netflix offentliggjort trailers for sci-fi-filmen ‘Bright‘ med Will Smith og Joel Edgerton, ‘War Machine‘ med Brad Pitt og ‘Okja‘ med Jake Gyllenhaal og Tilda Swinton. Alle film kommer snart og eksklusivt på Netflix. Klik på titlerne for at læse mere.

‘Sand Castle’ har premiere på Netflix Danmark den 21. april.Skriv kommentar