Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Henry Cavill skal spille Geralt i Netflix-serien ‘The Witcher’

Henry Cavill skal spille Geralt i Netflix-serien ‘The Witcher’

06/09/2018 | Flixfilm

Henry Cavill, kendt fra ‘Mission Impossible – Fallout’, ‘Justice League’, ‘Man of Steel’ m.fl. skal spille hovedrollen som Geralt of Rivia i den kommende Netflix-serie ‘The Witcher’, som er baseret på den bedstsælgende fantasy-saga af samme navn.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelese.

‘The Witcher’, som er skabt af den polske forfatter Andrzej Sapkowski, handler om witcheren Geralt of Rivia, som er en monsterjæger der som ung udviklede overnaturlige kræfter, der gjorde det muligt at bekæmpe blodtørstige monstre.

Henry Cavill, skal som nævnt spille Geralt i serien, der bliver på 8 episoder, som han i øvrigt selv er stor fan Andrzej Sapkowski. Skuespilleren har også selv udtalt i medierne at han fulgte den kommende serie med interesse, da han godt kunne tænke sig at være med, samt gennemført spillet ‘The Witcher 3: Wild Hunt’ til konsol.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alik Sakharov (‘House of Cards’, ‘Game of Thrones’) vil instruere de fire første episoder, mens Alex Garcia Lopez (‘Marvel’s Luke Cage’, ‘Utopia’) og Charlotte Brändström (‘Outlander’, ‘Counterpart’) hver vil instruere to episoder. Tilknytte som showrunner er i øvrigt Lauren Schmidt Hissrich (‘Marvel’s Daredevil’, ‘Marvel’s The Defenders’, ‘Umbrella Academy’).

LÆS OGSÅ   Se trailer til actionfilmen 'Sort krabbe' med danske Dar Salim og David Dencik

Streamingtjenesten offentliggjorde første gang planerne om serien i maj 2017 og der er dermed gået over et år før holdet bag fandt deres hovedrolle i form af Henry Cavill.

“Jeg er begejstret over at Netflix vil filmatisere mine historier samtidig med at de holder sig til det oprindelige materiale og temaer, som jeg har brugt over 30 år på at skabe, “ udtaler forfatter Andrzej Sapkowski.

Bogserien om ‘The Witcher’ er blevet oversat til mere end 20 sprog og har udviklet sig til en populær videospil-franchise.

Det forventes at ‘The Witcher’ får premiere på Netflix Danmark i 2019.
2 kommentarer til Henry Cavill skal spille Geralt i Netflix-serien ‘The Witcher’

  1. Navn - kl. 19:13, 07-09-2018:

    Der mangler lige sån hvidt hår

  2. Kris - kl. 22:57, 30-12-2019:

    Har set sæson 1. Han gør det fantastisk. Er vild med at det er ham som bærer filmen/ har hovedrollen.

Skriv kommentar