Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Henry Cavill stopper som ‘The Witcher’

Henry Cavill stopper som ‘The Witcher’

29/10/2022 | Flixfilm

Fantasy-serien ‘The Witcher’ er blandt Netflix mest succesfulde og storslået serier nogensinde.

Derfor smed streamingtjenesten da også lidt af en bombe, da de i weekenden afslørede nyt om seriens fremtid.

Det blev annonceret, at der en fjerde sæson af ‘The Witcher’ er på vej – endnu inden at tredje sæson har haft premiere – men Netflix kunne samtidig offentliggøre en endnu større nyhed omend en af de mere overraskende og chokerende;

Artiklen fortsætter under annoncen

Henry Cavill, som gennem de første tre sæsoner har haft hovedrollen som witcheren Geralt of Rivia, stopper nemlig på serien. ‘The Witcher’ sæson 3 bliver dermed sidste gang vi kommer til at se Henry Cavill som monsterjægeren.

Rollen overtages af Liam Hemsworth, som kendes fra blandt andet ‘Hunger Games’-filmene og Independence Day: Resurgence.

Nyheden er blevet bekræftet af både Henry Cavill og Liam Hemsworth.

Twitter er rødglødende efter at nyheden blev annonceret, og mange antager, at Henry Cavills tilbagetrækning hænger sammen med at han tidligere på ugen bekræftede at han ville vende tilbage til rollen som Superman i DC-universet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Henry Cavill udtaler, “min rejse som Geralt of Rivia har været fyldt med både monstre og eventyr, men desværre vil jeg lægge min medaljon og mine sværd fra sæson 4. I mit sted vil den fantastiske Liam Hemsworth tage den hvide ulvs kappe på.”

LÆS OGSÅ:   Tredje og sidste sæson af 'Vikings: Valhalla' får snart premiere

Erstatningen Liam Hemsworth pointerer at han selv er fan Witcher-fan, og er beæret over at overtage rollen, men at han ved, at han har nogle store sko at fylde som den nye Geralt of Rivia.

‘The Witcher’, som er skabt af den polske forfatter Andrzej Sapkowski, handler om witcheren Geralt of Rivia, som er en ensom monsterjæger der kæmper for at finde sin plads i en verden hvor folk ofte viser sig at være vildere end bæster og som ung udviklede overnaturlige kræfter, der gjorde det muligt at bekæmpe blodtørstige monstre.

Netflix kan endvidere bekræfte, at ‘The Witcher’ sæson 3 får premiere efter sommeren 2023.

Se ‘The Witcher‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar