Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Henry Miller: Prophet of Desire

Henry Miller: Prophet of Desire

06/04/2022 | Flixfilm

Henry Miller: Prophet of Desire på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary, Biography, History
Instruktion: Gero von Boehm
Skuespillere: Henry Miller, Erica Jong, Tom Schiller
Spilletid: 53 min
Land: Germany
Sprog: German, English, French
IMDb-karakter: N/A

Handling: I dette intime portræt af den amerikanske forfatter Henry Miller mindes venner og kolleger hans værker, udforskning af tabuemner og visioner for et friere samfund.

Henry Miller: Prophet of Desire havde premiere på Netflix Danmark den 6. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Henry Miller: Prophet of Desire på YouTube.Se Henry Miller: Prophet of Desire på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Henry Miller: Prophet of Desire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Henry Miller: Prophet of Desire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Henry Miller: Prophet of Desire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Henry Miller: Prophet of Desire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar