Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Henry V

15/10/2017 | Flixfilm

Henry V på Netflix

Produktionsår: 1989
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: Kenneth Branagh
Skuespillere: Kenneth Branagh, Derek Jacobi, Simon Shepherd
Spilletid: 137 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, French, Latin
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Denne storslåede filmfortælling af William Shakespeares skuespil følger kong Henry V, mens han leder en talmæssigt stærkt underlegen hær i krig mod Frankrig.

Henry V havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Henry V på YouTube.Se Henry V på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Henry V ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Henry V stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Henry V, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Henry V er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar