Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Henry V

15/10/2017 | Flixfilm

Se Henry V på Netflix

Indspilningsår: 1989
Genre: Action, Biography, Drama, History, Romance, War
Instruktør: Kenneth Branagh
Skuespillere: Derek Jacobi, Kenneth Branagh, Simon Shepherd, James Larkin
Spilletid: 137 min
Land: UK
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Denne storslåede filmfortælling af William Shakespeares skuespil følger kong Henry V, mens han leder en talmæssigt stærkt underlegen hær i krig mod Frankrig.


Se Henry V på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHenry V havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Henry V ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Henry V herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Henry V er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Henry V stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar