Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Her Infidelity

Her Infidelity

31/10/2016 | Flixfilm

Se Her Infidelity på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Christie Will Wolf
Skuespillere: Rachel Hunter, Clayton James, Lane Edwards, Miranda Frigon
Spilletid: 83 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.6

Beskrivelse: Efter en engangsaffære med sin søns tiltrækkende lærer forfølges en plaget hustru af den faretruende besatte mand.


Se Her Infidelity på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Her Infidelity havde premiere på Netflix Danmark den 31. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Her Infidelity ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Her Infidelity:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Her Infidelity er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Her Infidelity stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar