Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Her Kommer Spirillen

Her Kommer Spirillen

24/07/2014 | Flixfilm

Se Her Kommer Spirillen på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Journalisten Dan Geraldo tager til Palombia og får mere historie, end han havde drømt om, i jagten på den mystiske og ondskabsfulde Marsupilami.


Se Her Kommer Spirillen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHer Kommer Spirillen havde premiere på Netflix Danmark den 24. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Her Kommer Spirillen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Her Kommer Spirillen herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Her Kommer Spirillen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Her Kommer Spirillen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar