Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Her Kommer Spirillen

Her Kommer Spirillen

24/07/2014 | Ingen kommentarer

Se Her Kommer Spirillen på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Journalisten Dan Geraldo tager til Palombia og får mere historie, end han havde drømt om, i jagten på den mystiske og ondskabsfulde Marsupilami.


Se Her Kommer Spirillen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Her Kommer Spirillen havde premiere på Netflix Danmark den 24. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Her Kommer Spirillen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Her Kommer Spirillen herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Her Kommer Spirillen er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Her Kommer Spirillen stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar