Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Her! – med de små englænderinder

Her! – med de små englænderinder

01/12/2021 | Flixfilm

Her! – med de små englænderinder på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: To studerende fra Paris dumper deres eksamen og bliver sendt til England sommeren over for at forbedre deres sprogfærdigheder. I stedet render de efter piger.

Her! – med de små englænderinder havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Her! – med de små englænderinder på YouTube.Se Her! – med de små englænderinder på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Her! – med de små englænderinder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Her! – med de små englænderinder stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Her! – med de små englænderinder, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Her! – med de små englænderinder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar